Kucanaklik Sigurnost

Kontrolišite pristup Vašem domu, bilo da ste u njemu ili na udaljenoj lokaciji.

Za sve one koji žele da uvek budu u toku sa dešavanjima u svom domu, bilo da se nalaze u blizini ili da su na bilo kojoj lokaciji u svetu – Kucanaklik Sigurnost paket je Home Automation sistem koji Vam to omogućava. Sa Kucanaklik Sigurnost paketom uvek možete biti obavešteni o neočekivanim aktivnostima, na primer provala, požar… Ako ste van kuće provalnika može odvratiti od njegove namere pomoću zvučnog signala koje proizvodi bežično zvono (ACDB-7000AC), a koje je aktivirano od strane bežičnog senzora pokreta (AWST-6000).  Takođe preko Home Monitor Indor, bežične IP kamere udaljeno, na mobilni uređaj možete primiti notifikaciju koja vas obaveštava da je doslo do kretanja u definisanoj regiji što vam daje dovoljno vremena da obavestite nadležne organe o trenutnim, neželjenim aktivnostima u vašem domu. Pomoću  Home Monitor Indor kamere uvek možete da nadgledate šta se trenutno dešava ispred kamere. Ovim paketom imate uvek na raspolaganju 7 dana snimka za koji Vam nije neophodan skup server već samo internet pristup. Po potrebi svi snimci se u svakom trenutku mogu skinuti sa cloud servera, potpuno besplatno. Kao i kod paketa Udobnost i Zabava i ovaj paket je moguće proširiti dodavanjem novih Kucanaklik komponenti.

U ovom paketu dobijate:

Bežični senzor pokreta AWST-6000

AWST-6000: Bežićni senzor pokreta. Automatski aktivira Kućanaklik prijemnike pri detekciji pokreta. Napaja se preko baterija i može se postaviti na bilo koje željeno mestu u objektu.

AWST-6000 bežični senzor pokreta (indoor)  se može postaviti bilo gde u zatvorenoj prostoriji , bez potrebe za sprovođenjem električne instalacije jer se napaja preko baterija.  Kada se detektuje pokret,  bežićni senzor pokreta automatski aktivira jedan ili više Kućanaklik prijemnika. Nakon određenog perioda, Kućanaklik prijemnik  koji je povezan sa AWST-6000 predajnikom se automatski isključuje.  Programator za automtsko isključivanje se može podesiti da šalje OFF signal u periodu od  5 s do 1, 5 ili 10 minuta.  Maksimalni domet detekcije senzora je 6 metara. AWST-6000 je kompatibilan sa svim Kućanaklik prijemnicima koji podržavaju automatizovani  sistem kodiranja. Ovaj predajnik šalje radio signale na 433,92 MHz. Signal prolazi kroz zidove, vrata i prozore a domet u zatvorenom prostoru je do 30 m.

Bežično zvono za vrata ACDB-7000AC

Bežično zvono za ulazna vrata je Kućanaklik prijemnik koji se može postaviti u bilo koju zidnu utičnicu, a aktivira ga taster (predajnik) koji se postavlja na bilo koju lokaciju po vašoj želji.

Bežično zvono za ulazna vrata je Kućanaklikprijemnik koji se može postaviti  u zidnu utičnicu, a aktivira ga taster (predajnik) koji  se postavlja na bilo koju lokaciju po vašoj želji. Taster (predajnik) se napaja preko baterije i ne povezuje se sa napajanjem (220 V) postojećeg prekidača. Sistem se lako može proširiti sa još predajnika/prijemnika  (maksimalno 4 predajnika po prijemniku).

HOME MONITOR bežična IP kamera-CLOUD

HomeMonitor™ Indoor je novi „plug & play“ servis za nadgledanje zatvorenog prostora poput vašeg doma, kancelarije… Sistem vam omogućava da uživo nadgledate, skladištite i pregledavate događaje preko računara, tableta ili smartphone-a gde god da se nalazite u svetu. Skladištenje događaja kojima možete uvek da pristupite je u potpunosti besplatno za 7 dana. Sistem je jako jednostavan i namenjen je osobama koje nemaju tehničko znanje, samo priključite kameru i kreirate nalog. Za setovanje sistema nije neophodan ni računar.

Brza i jednostavna instalacija
Brzo i jednostavno izvršite instalaciju i podešavanja u samo nekoliko minuta, bez potrebe da instalirate bilokakav software ili vršite podešavanja na vašem ruteru.

Nadgledanje uživo sa bilo koje lokacije
Uživo nadgledajte dešavanja po vašem izboru, preko računara, tableta ili smartphone-a gde god da se nalazite u svetu.

Besplatno skladištenje snimaka preko interneta
7 dana besplatnog i neograničenog skladištenja video materijala preko interneta, koji su zaštićeni šifrom vašeg korisničkog naloga.
 
Infracrveno osvetljenje za noćno snimanje
HomeMonitor kamere poseduju infracrvene LED diode koje zrače "nevidljivom" svetlošću u mraku. Inteligentni fotosenzori automatski uključuju LED diode pri niskom nivou osvetljenja omogućavajući kameri da "vidi" na 15 metara u potpunom mraku.

Detekcija pokreta i alarmi
Budite blagovremeno obavešteni o iznenadnim i neočekivanim događajima u vašem domu, kancelariji... tako što ćete na vaš računar, tablet ili smartphone primiti notifikacioni mail.
 
Bandwidth friendly
Vaša mrežaInternet nisu neprekidno opterećeni kao kod klasičnih Internet sistema. Opterećenje se vrši skladno potrebama sistema.
 
Dodavanje kamera
U slučaju da niste zadovoljni nadgledanjem samo jedne prostorije ili lokacije, sasvim jednostavno možete dodati dodatne kamere na vaš nalog.
 
Profesionalne wireless kamere koje možete da postavite bilo gde
Koristite više Wi-Fi N kamera oko ili u vašem domu, povezanih preko vašeg naloga, bez dodatnih podešavanja.
 
Sve što vam je potrebno je u pakovanju
Sve što vam je potrebno od uređaja nalazi se u pakovanju. Nisu vam potrebni nikakvi uređaji niti software za snimanje i skladištenje događaja.

Snimanje događaja pre nego što se dese
SmartBuffer koristi internu memoriju kamere kako bi se snimanje startovalo pre nego što dođe do događaja koji bi pokrenuo snimanje.

Vrh strane