Sistem za prečišćavanje vode – MANN+HUMMEL Seccua MK7

Sistem za prečišćavanje vode – MANN+HUMMEL Seccua MK7

U poslednje vreme, sve više pažnje posvećujemo kvalitetu i udobnosti naših domova...

Filter za vodu je neophodan za dobru hidrataciju koja je ključna za naše zdravlje. Voda za piće iz česme je znatno jeftinija od flaširane vode, bez obzira da li je u staklu ili plastici za jednokratnu ili višekratnu upotrebu. Zašto bismo morali da nastavimo da proizvodimo planine otpada kada bismo umesto toga mogli značajno da smanjimo svoj uticaj na životnu sredinu istovremeno štiteći životnu sredinu i klimu.

Prečišćivač za vodu Seccua MK7 uklanja mikroplastiku do 99 procenata. Takođe štiti od rastvorenih supstanci kao što su pesticidi, farmaceutski ostaci i hormoni, istovremeno čuvajući važne minerale kao što su kalcijum i magnezijum.

Sistem za prečišćavanje vode – MANN+HUMMEL Seccua MK7 Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu prečnika 10 cm i visine 33 cm, prečišćivač za vodu Seccua MK7 zahteva vrlo malo prostora ispod sudopere.

Zahvaljujući visokoj brzini protoka do 7 litara u minuti, filter za vodu održava rad čak i kada je vaša potražnja za vodom najveća.

Seccua MK7 ima filter za vodu u vidu kertridža koji se menja na šest meseci ili na 5.000 litara protekle vode, šta god se prvo prođe.

Filter za vodu Seccua MK7 da će ukloniti bilo kakav neprijatan miris ili ukus, i na taj način održavati vodu za piće iz slavine kao najbolju alternativu za gašenje žeđi u vašem domu. Na kraju krajeva, pravilna hidratacija je od vitalnog značaja za ljudsko telo u bilo kom uzrastu.

Čak će i početnicima biti jednostavno i lako instalirati Seccua MK7 ispod sudopere.

Proces filtracije je čisto mehanički i koristi pritisak vode. Filter za vodu Seccua MK7 ne koristi hemikalije i struju. Voda prolazi kroz trostepeni sistem filtracije koji se sastoji od predfiltera, mikrofiltracione membrane i aktivnog uglja.

Sistem za prečišćavanje vode – MANN+HUMMEL Seccua MK7 1. Predfilter - Fizički zadržava čvrste materije, kao što su pesak i veće suspendovane čestice.

2. Mikrofiltraciona membrana - Blokira do 99,9% bakterija i klica. Takođe efikasna protiv čvrstih materija, uključujući mikroplastiku i čestice korozije, do 0,3 mikrona (= 0,003 milimetara) u prečniku.

3. Aktivni ugalj (blok) - Blok filteri sa aktivnim ugljem su napravljeni od finih kokosovih ljuski jer obezbeđuju izuzetno veliku površinu, a samim tim i ogroman kapacitet za zadržavanje zagađivača. Na taj način aktivni ugalj vezuje rastvorene čvrste materije kao što su farmaceutski ostaci, pesticidi, supstance slične hormonima, itd. Organske supstance i hlor su takođe značajno smanjeni, što poboljšava ukus i miris.

Ako ste neko ko vežba i želi da održi visok nivo mentalnih i fizičkih performansi, onda morate da pijete puno tečnosti kako biste nadoknadili tečnost koju ste izgubili znojenjem. Voda za piće nije samo osvežavajuća, već je i bez šećera i kalorija.

Prema Environmental Action Germany (DUH), oko 2 miliona plastičnih boca za jednokratnu upotrebu koristi se u zemlji svakog sata. To iznosi više od 47 miliona boca dnevno. Ako pijete vodu iz česme, možete pomoći u smanjenju ove ogromne potrošnje resursa.

Stari cevovodi, stajaća ili topla voda ugrožavaju kvalitet vode jer omogućavaju da se patogeni eksponencijalno razmnožavaju. Filter za vodu Seccua MK7 značajno smanjuje mikrobnu kontaminaciju u vodi za piće.

Sistem za prečišćavanje vode – MANN+HUMMEL Seccua MK7

MANN+HUMMEL Seccua filtrirana voda za piće zadržava vredne minerale i soli.


Vrh strane