Kućna automatika - Home Automation primeri

Pogledajte primere upotrebe i upoznajte se sa mogućnostima naših Home Automation rešenja. KućaNaKlik je KUĆNA AUTOMATIKA za svakog.

Pored ovih primera pripremili smo vam vodič sa 25 dodatnih praktičnih rešenja za situacije u i oko Vašeg doma. Verujemo da ćete se poistovetiti sa nekim od problema za koje nudimo rešenje.

Većina naših uređaji se mogu međusobno kombinovati. Ovih primeri prikazuju samo mali deo mogućnosti da Vaš dom učinite udobnijim, sigurnijim i ekonomičnijim.


Zadržite svoju omiljenu lampu umesto kupovine novih

Zadržite svoju omiljenu lampu.

Tražite lampu koja se može prigušiti ili da pak ima daljinski upravljač? Nije potrebno. Pomoću KućaNaKlik možete sve vaše postojeće osvetljenje učiniti bežično upravljivim.

Lepljenje umesto bušenja

Lepljenje umesto bušenja.

Uz KućaNaKlik nema složenih instalacija i dijagrama povezivanja. Raspakujte proizvode iz ambalaže, odredite gde želite postaviti uređaj i jednostavno ga zalepite na željeno mesto.

Sigurno na odmoru

Sigurno na odmoru.


Provalnici su najaktivniji kad ste na odmoru. Kuća u kojoj danima zaredom nema upaljenog svetla naravno je laka meta. Automatskim osvetljenjem stvorite osećaj da ste kod kuće. Na taj način lampe u vašoj dnevnoj sobi, kuhinji ili vrtu se automatski uključuju.

Štedi energiju.

Štedi energiju.

Sprečite nepotrebno upaljeno svetlo pomoću senzora za kontakt ili senzora pokreta. Na primer, sijalica se automatski isključi nakon određenog vremena, nakon 1 ili 5 ili 10 minuta nakon što ste izašli iz ostave.

Baterije umesto žica.

Baterije umesto žica.

Završili ste renoviranje, saznajete da ste zaboravili izmestiti mesto prekidača. Ne brinite, proizvodi KućaNaKlik su bežični. Ne trebaju vam žice.

Daljinski nadzor.

Daljinski nadzor.

Neko je u kući ko ne bi trebao biti tamo? Vi to prvi saznajte. Bez obzira da li je detektovan pokret ili su vam se otvorila vrata ili prozor, na telefonu ćete odmah primiti obaveštenje.

Osvetljenje mesta za prilaz.

Osvetljenje prilaza.

Uključiti nekoliko svetiljki za redom? Upotrebite jedan od mnogih prekidača koji odgovaraju vašoj rasveti i automatizujte prilaz kući.

Zaštita od sunca.

Zaštita od sunca.

Upravljajte električnim roletnama na daljinu pomoću pametnog telefona ili prekidača za roletne ili pak prepustite da to sistem sam uradi.

Pumpe za fontane.

Pumpe za fontane.

Možete jednostavno upravljati ili automatizovati uređaje poput Vaše pumpe za fontanu pomoću pametnog telefona ili prekidača.

25 praktičnih rešenja

 

Bezična kontrola osvetlenja

Vrh strane