U dvorištu - Praktična rešenja

Upoznajte se sa mogućnostima naših Home Automation rešenja. Verujemo da ćete se poistovetiti sa nekim od problema za koje nudimo rešenje.

Većina naših uređaji se mogu međusobno kombinovati. Ovih primeri prikazuju samo mali deo mogućnosti da Vaš dom učinite udobnijim, sigurnijim i ekonomičnijim.

Imate situaciju, problem, ideju, koja nije ovde prikazana?
Naši inženjeri su tu da Vam pomognu. Javite se!

Problem / Rešenje

Proizvodi

Relaksirate se i pijuckate piće u vašoj bašti. Polako pada mrak, i voleli bi ste da upalite osvetljenje u bašti a da ne ustajete, ili ulazite u kuću.

Sa bežičnim daljinskim upravljačem jednostavno možete kontrolisati osvetljenje u vašoj bašti. Po potrebi (ako imate veliku baštu) možete koristiti i pojačivač signala AEX-701.

Imate fontanu i želite da u je određeno vreme uključite zajedno sa osvetljenjem.

Sa tajmer opcijom TMT-502 daljinskog upravljača ili sa programibilnim TPC-200 uređajem možete kontrolisati sve spoljne uređaje i osvetljene tačno u minut.

Treba da izbacite đubre, ali napolju se već smračilo.

Detektor pokreta otporan na sve vremenske uslove pali svetlo taman dovoljno dugo da iznesete đubre i vratite se u kuću. Svetlo će se potom automatski ugasiti.

Sedeći u dnevnoj sobi želite da smanjite intezitet svetla na terasi/dvorišu, ili da ga potpuno ugasite.

Postavite AC dimer ili prekidač tamo gde vam je povezano osvetljenje na terasi ili u dvorištu

Sedite udobno u vašoj bašti, ili na terasi, i želite da promenite položaj tende.

Postavljanjem specialnog SUN-500 prekidača možete upravljati električnom tendom, roletnama ili zavesama uz pomoć daljinskog upravljača

25 praktičnih rešenja

Vrh strane