Uradi sam/a - Praktična rešenja

Upoznajte se sa mogućnostima naših Home Automation rešenja. Verujemo da ćete se poistovetiti sa nekim od problema za koje nudimo rešenje.

Većina naših uređaji se mogu međusobno kombinovati. Ovih primeri prikazuju samo mali deo mogućnosti da Vaš dom učinite udobnijim, sigurnijim i ekonomičnijim.

Imate situaciju, problem, ideju, koja nije ovde prikazana?
Naši inženjeri su tu da Vam pomognu. Javite se!

Problem / Rešenje

Proizvodi

Želite dodatni prekidače za svetlo u kupatilu ili kuhinji, ali ne želite da obijate zidove i menjate već postojeće instalacije.

Postavite ACM 300/1000 dimmer prekidače u postojeće dozne. Postavite još jedan ili više bežičnih zidnih prekidača.

Želite da postvite dodatni prekidač za vašu terasu, ali postavljanje novih žica i prekidača je komplikovano.

Postavite mali ugradni dimer iza postojećeg zidnog prekidača. Postavite bežični zidni prekidač na željenu lokaciju, ili koristite daljinski upravljač.

Vaš novi kuhinjski element (ili orman, plakar) je takve veličine da morate da pomerate zidne prekidače. A ne želite da obijate zidove i provlačite nove istalacije.

Postavite ugradni dimmer u postojeću doznu na kojoj je svetlo. Bežični prekidač možete postaviti bilo gde na zidu, ili na strani kuhinjskog elementa/plakara..

Planirate spušteni plafon sa 12 V halogenim osvetljenjem, ali ne možete, ili ne želite da ugrađujete u zid novi prekidač.

HDR-105 je istovremeno 230/12 V adapter i dimer. Zahvaljujući njemu možete uključivati, isključivati i podešavati intenzitet svetla bežično - prekidačem ili daljinskim upravlječem.

Nemate mesta za prekidač u ostavi?

Postavite ugradni dimer u postojeću svetlosni doznu. Postavite magnetni prekidač na vrata ostave i svetlo će se uključivati pri otvaranju, a isključivati pri zatvaranju vrata.

25 praktičnih rešenja

Vrh strane