Home Automation Dimeri

Bežična utičnica AC-300
Cena sa PDV-om: 4.257,00 din.
AC-300 - Bežična utičnica/dimer sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja male snage (do 300W) ili dimovanje kućnog osvetljenja i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Artikal dostupan: NE
Proverite mogućnosti naručivanja
Telefon: 011 3017 800


Opis proizvoda

AC-300  bežična utičnica je prvenstveno namenjena za dimovanje kućnog osvetljenja. Kompatibilna je sa skoro svim Kućanaklik predajnicima ( daljinski upravljači, bežični prekidači, bežični senzori...). AC-300 poseduje integrisani zeleni LED indikator koji  upotpunjuje moderan izgled uređaja. Prijemnik ima 6 memorijskih lokacija što znači da podržava do 6 različitih predajnika.

Specifikacije

Model AC-300
Sistem kodiranja Automatski
Broj kanala 6
Napajanje AC 220V/50Hz
Dimenzije 98 x 53 x 32 mm
Sadržaj pakovanje - AC-300 Bežična utičnica
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (EN, DE, ES, PT, FR, GR, FI, HU, RU, AR)
   

 

Uputstvo

Bežična utičnica AC-300 Veličina:(0.7 MB)

Kompatibilnost

Daljinski upravljač sa tajmer funkcijom ATMT-502
Kratak opis: ATMT-502 : 16 kanalni daljinski upravljač sa 12 programabilnih tajmer funkcija. Namenjen je upravljanju on/off prijemnika, dimera i roletni ( ASUN-650). Takođe radi sa prijemnicima koji poseduju ručni sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-102
AYCT-102: 16 kanalni daljinski upravljač sa grupnim tasterom. Namenjen je za upravljanjem on/off prijemnika, dimera i roletni (ASUN-650)

Detaljnije >>
Telldus TellStickNet
Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta.

Detaljnije >>
Dupli bežični zidni prekidač AWST-8802
AWST-8802 : Dvokanalni bežični zidni prekidač . Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični zidni prekidač AWST-8800
AWST-8800 : Bežični zidni prekidač sa programatorom za automatsko slanje OFF signala ( od 3 s do 10 minuta) Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Internet Control Station ICS-2000
Internet Control Station ICS-2000 Centralna alarmna stanica koja predstavlja vezu između Vašeg smart telefona/tablet-a i Kućanaklik sistema u sklopu kojeg spadaju i alarmni senzori (vizuelno/zvučna sirena, PIR senzor, panik taster, magnetni kontakt za vrata i prozore). Povežite ga sa svojm kućnim ruterom/modemom i uz pomoć bespatne aplikacije upravljajte svojim električnim uređajima preko interneta ili WiFi-a i u svakom trenutku budite obavešteni o kretanjima ili provali kod svoje kuće..

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane