Home Automation Dimeri

Mini ugradni prekidač/dimer AWMR-210
Cena sa PDV-om: 5.064,00 din.
AWMR-210 mini ugradni prekidač/dimer ( 210 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje / dimovanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 210W.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

AWMR-210 je mini ugradni dimer/prekidač  dizajniran za  uključivanje/isključivanje osvetljenja  snage do 210W. Zbog izuzetno malih dimenzija lako se instalira u standardnu doznu u zidu. Možete koristiti bilo koji Kućanaklik predajnik za kontrolu AWMR-210  prijemnika.  AWMR-210 sadrži 6 memeorijskih adresa što znači da do 6 različitih predajnika moža da upravlja ovim uređajem.

Specifikacije

Model AWMR-210
Sistem kodiranja Automatski
Broj kanala 6
Napajanje AC 220V/50Hz
Dimenzije 42 x 45 x 13 mm
Sadržaj pakovanje - AWMR-210 Mini ugradni prekidač/dimer
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (EN, DE, ES, PT, FR, GR, FI, HU, RU, AR)
   

 

Uputstvo

Mini ugradni prekidač/dimer AWMR-210 Veličina:(1.4 MB)

Kompatibilnost

Daljinski upravljač sa tajmer funkcijom ATMT-502
Kratak opis: ATMT-502 : 16 kanalni daljinski upravljač sa 12 programabilnih tajmer funkcija. Namenjen je upravljanju on/off prijemnika, dimera i roletni ( ASUN-650). Takođe radi sa prijemnicima koji poseduju ručni sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-102
AYCT-102: 16 kanalni daljinski upravljač sa grupnim tasterom. Namenjen je za upravljanjem on/off prijemnika, dimera i roletni (ASUN-650)

Detaljnije >>
Telldus TellStickNet
Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta.

Detaljnije >>
Dupli bežični zidni prekidač AWST-8802
AWST-8802 : Dvokanalni bežični zidni prekidač . Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični zidni prekidač AWST-8800
AWST-8800 : Bežični zidni prekidač sa programatorom za automatsko slanje OFF signala ( od 3 s do 10 minuta) Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-003
Povežite AWMT-003 sa postojećem zidnim prekidačem i montirajte ga u standardnu doznu ( bez potrebe za napajanjem od 220V). AWMT-003 se napaja preko baterija i bežično kontroliše Kućanaklik prijemnike preko zidnog prekidača koji se uklapa u dizajn vašeg enterijera.

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-230
AWMT-230 se povezuje sa postojećem zidnim prekidačem i napojnom mrežom ( 220V) i montira se u praznu doznu u zidu. Kada koristite zidni prekidač za uključivanje/isključivanje sijalice u prostoriji, AWMT-230 istovremeno šalje ON/OFF signal Kućanaklik prijemnicima.

Detaljnije >>
Internet Control Station ICS-2000
Internet Control Station ICS-2000 Centralna alarmna stanica koja predstavlja vezu između Vašeg smart telefona/tablet-a i Kućanaklik sistema u sklopu kojeg spadaju i alarmni senzori (vizuelno/zvučna sirena, PIR senzor, panik taster, magnetni kontakt za vrata i prozore). Povežite ga sa svojm kućnim ruterom/modemom i uz pomoć bespatne aplikacije upravljajte svojim električnim uređajima preko interneta ili WiFi-a i u svakom trenutku budite obavešteni o kretanjima ili provali kod svoje kuće..

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane