Senzor za kvalitet vazduha

Senzor za kvalitet vazduha
Cena sa PDV-om: 39.480,00 din.
Uređaj nadgleda devet parametara vazduha i to: temperaturu, vlažnost, vazdušni pritisak, ugljen-dioksid(CO2), isparljiva organska jedinjenja (TVOC), čestice prašine (PM2.5), ugljen-monoksid(CO), azot-dioksid(NO2) i ozon (O3). Na osnovu izmerenih parametara vazduha izračunava mogućnost razvoja virusa i daje smernice šta uraditi da bi se poboljšao kvalitet vazduha i smanjila mogućnost razvoja virusa, sve to putem obaveštenja preko aplikacije na telefonu ili tabletu. Otvaranjem uHoo Business naloga omogućeno Vam je da u jednom centru, na računaru, primate informacije o kvalitetu vazduha sa svih lokacija gde je instaliran uHoo senzor za kvalitet vazduha. uHoo uređaj vam pruža najnapredniju tehnologiju dizajniranu da vam pomogne u poboljšanju vazduha koji udišete.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

  Senzor za kvalitet vazduha uHoo

Preko uHoo besplatne aplikacije za mobilni telefon ili tablet, omogućeno je da pratitite devet parametra  kvaliteta vazduha koji utiču na vaše zdravlje i komfor u stanu. Vrednosti parametara su prikazani  u realnom vremenu i uHoo proračunava jedinstveni virus indeks koji vam pokazuje da li je vazduh u vašem stanu bezbedan od širenja Covid 19 virusa .
   uHoo ima mogućnost integracije sa drugim pametnim uređajima pomoiću web aplikacija koje su povezane sa uHoo nalogom pod imenom "Integriši". Preko uHoo aplikacije dobijate upozorenja i preporuke kako poboljšati kvalitet vazduha u stanu ili firmi. Sve potrebne informacije su prikazane na  prelepom interfejsu koji je lako razumljiv za svakoga.
   Pomoću uHoo Business naloga možete integrisati više lokacija na kojiima je postavljen uhoo uredjaj i preko interfejsa na računaru kontroisati kvalitet vazduha na svim lokacijama vaše firme.  Sa uHoo Business nalogom dobijate centralizovani kontrolni interfejs na računaru i omogućeno Vam je upravljanje korisnicima. Upravljajte i pregledajte sve svoje lokacije na jednoj kontrolnoj tabli tako da možete lako da identifikujete i rešite probleme sa kvalitetom vazduha
    Svojim upečatljivim dizajnom uHoo se neprimetno uklapa u bilo koji prostor dodajući  moderan kontakt okruženju gde god je postavljen.
    uHoo senzor za kvalitet vazduha pomaže da se osobodite alergena u vaduhu I pobolšate vaše zdravlje  . Uhoo meri 9 parametra vazduha , koji vam ukazuju na koji način možete da pomognete sebi i vašoj porodici. Parametri vazduha koje uHoo meri ukazuju na problem koje imate sa vašim zdravljem I to : temperatura- problem sa spavanjem, prašina PM2.5-alergije, azot-dioksid-isparenja, ugljen monoksid-umor, pritisak vazduha-glavobolje, vlažnost-stvaranje plesni-ugljen dioksid-koncentracija, TVOC-hemikalije, ozon-iritacije, virus index-virusi, pokazuje kakvo je okruženje za razvoj virusa.

   Znajući tačno šta je u vašem vazduhu, možete stvoriti savršeno okruženje za zdraviji način života. Zaštitite se od alergena,  toksina i Covid -19 virusa . Radite u miru i dišite s lakoćom znajući da je vazduh oko vas siguran i zdrav pomoću uHoo uređaja - najnaprednijeg svetskog senzora za kvalitet vazduha.

Specifikacije

Naziv uHoo
Wi-Fi 802.11 b/g/n @ 2.4 GHz
Material ABS
Processor ARM
Napajanje 5V DC
Dimenzije 165 x 85 mm
Sadržaj pakovanja uHoo uređaj
Mikro USB kabal
Strujni adapter

 

Uputstvo

Podešavanje uHoo IOS Veličina:(0.4 MB)
Podešavanje uHoo Android Veličina:(0.5 MB)

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane