Bežični senzor za vrata i prozore ACST-606

Bežični senzor za vrata i prozore ACST-606
Cena sa PDV-om: 3.801,00 din.
ACST-606 : Bežični senzor za vrata i prozore automatski aktivira Kucanaklik prijemnike kada se vrata ili prozor otvori/zatvori. Poseduje mogućnost obrnute aktivacije kucanaklik uređaja (uključivanja/isključivanja). Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na vratima ili prozoru.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

ACST-606 bežični magnetni senzor za vrata i prozore može se instalirati na bilo koja vrata i prozor, bez korišćenja žica i visokog napona (220 V). Čim se vrata ili prozor otvore ovaj predajnik automatski aktivira Kućanaklik prijemnik (e). Kada se vrata ili prozor zatvore, svetlo ili uređaj koji su povezani sa predajnikom se odmah ugase. ACST-606 poseduje funkciju obrnute aktivacije tako da je moguće poslati OFF signal kada se vrata ili prozor otvore i ON signal kada se zatvore. ACST-606 je kompatibilan sa svim Kućanaklik prijemnicima. Ovaj predajnik šalje radio signale na 433,92 MHz. Signal prolazi kroz zidove, vrata i prozore a domet u zatvorenim prostorijama je do 50m.

Specifikacije

Model ACST-606
Sistem kodiranja Automatski
Broj kanala 1
Domet U zatvorenom prostoru do 50 metara (u zavisnosti od lokaonih uslova)
Napajanje 1x 3V litijumske baterija (CR2032)
Dimenzije 45.8 x 20 x 12 mm
Sadržaj pakovanje - ACST-606 bežični senzor za vrata i prozore
- 3V litijum baterija (CR2032)
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (GB, CZ, S, HR, SLO, PL, R, FIN, N, DK, NL)
   

 

Kompatibilnost

Bežična utičnica AC-1000
AC-1000 - Bežična utičnica (1000W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 1000 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica AC-3500
AC-3500 - Bežična utičnica (3500W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 3500 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Razvodnik sa 4 bežične utičnice APCR-2300
APCR-2300R bežični razvodnik sa 6 memorijskih adresa na koji se može priključiti do 4 električna uređaja. Namenjen je za simultano uključivanje / isključivanje električnih uređaja preko Kućanaklik predajnika

Detaljnije >>
Trofazni bežični prekidač BTP-6
Trofazni bežični prekidač BTP-6 namenjen je za priključivanje potrošača kao što su termoakumulacione peći snage do 6KW, spada u grupu bežičnih prijemnika koji poseduje 6 memorijskih lokacija. Koristi se za uključivanje/isključivanje termoakumulacione peći davanjem bežičnih komandi pomoću uređaja iz programa KUĆANAKLIK. Ovakav rad kombinuje slanje bežičnih komandi na dva načina. Lokalno ili daljinski.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-230
AWMR-230 mini ugradni prekidač ( 230 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 230W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWS-3500S
Ovaj mini ugradni prekidač se ugrađuje iza bilo koje zidne utičnice, što omogućava kontrolu osvetljenja ili bilo kojeg električnog uređaja koji je priključen u zidnu utičnicu.

Detaljnije >>
Daljinska kontrola roletni, tendi i venecijanera ASUN-650
Prijemnik za bežično uključivanje/isključivanje električnih roletni, zavesa , venicijanera i tendi. Sadrži 6 memorijskih adresa i podržava elektro-motore od 230V, 12-24V.

Detaljnije >>
Trostruki prekidač ON/OFF ACM-3500-3
ACM-3500-3 trostruki ON/OFF prekidač sa tri odvojena prijemnika za kontrolu tri različita električna uređaja . Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja ili elektirčnih uređaja

Detaljnije >>
Bežično sijalično grlo AFR-60
AFR-60 sijalično grlo-prekidač za sijalicu ( E27, 100 W) sa 6 memorijskih lokacija. Dizajn je prilagođen standardnom sijaličnom grlu E27. AFR-060 je namenjen za uključivanje / isključivanje / kućnog svetla .

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane