Bežična utičnica (vodootporna) AGDR-300

Bežična utičnica (vodootporna) AGDR-300
Cena sa PDV-om: 4.334,00 din.
AGDR-300 vodootporna bežična utičnica/dimer ( 300W) sa 6 memorijskih adresa .Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i dimovanje dvorišnog osveteljnja preko Kućanaklik predajnika.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

AGDR-300 vodootporna bežična utičnica/dimer namenjena je prvenstveno za kontrolu dvorišnog osveteljnja  snage do 300W preko Kućanaklik predajnika npr. daljinskog upravljača ili bežićnog zidnog prekidača.  Ovaj prijemnik je potpuno vodootporan ( IP44) i može se lako priključiti na standardnu spoljašnju utičnicu.  AGDR-300  sadrži 6 memeorijskih adresa što znači da do 6 različitih predajnika moža da upravlja ovim uređajem.  

Specifikacije

Model AGDR-300
Sistem kodiranja Automatski
Broj kanala 6
Napajanje AC 220V/50Hz
Dimenzije 123 x 60 x 37 mm
Sadržaj pakovanje - AGDR-300  Bežična utičnica
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (EN, DE, ES, PT, FR, GR, FI, HU, RU, AR)
   

 

Uputstvo

Bežična utičnica (vodootporna) AGDR-300 Veličina:(0.8 MB)

Kompatibilnost

Daljinski upravljač sa tajmer funkcijom ATMT-502
Kratak opis: ATMT-502 : 16 kanalni daljinski upravljač sa 12 programabilnih tajmer funkcija. Namenjen je upravljanju on/off prijemnika, dimera i roletni ( ASUN-650). Takođe radi sa prijemnicima koji poseduju ručni sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-102
AYCT-102: 16 kanalni daljinski upravljač sa grupnim tasterom. Namenjen je za upravljanjem on/off prijemnika, dimera i roletni (ASUN-650)

Detaljnije >>
Telldus TellStickNet
Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta.

Detaljnije >>
Dupli bežični zidni prekidač AWST-8802
AWST-8802 : Dvokanalni bežični zidni prekidač . Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični zidni prekidač AWST-8800
AWST-8800 : Bežični zidni prekidač sa programatorom za automatsko slanje OFF signala ( od 3 s do 10 minuta) Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-003
Povežite AWMT-003 sa postojećem zidnim prekidačem i montirajte ga u standardnu doznu ( bez potrebe za napajanjem od 220V). AWMT-003 se napaja preko baterija i bežično kontroliše Kućanaklik prijemnike preko zidnog prekidača koji se uklapa u dizajn vašeg enterijera.

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-230
AWMT-230 se povezuje sa postojećem zidnim prekidačem i napojnom mrežom ( 220V) i montira se u praznu doznu u zidu. Kada koristite zidni prekidač za uključivanje/isključivanje sijalice u prostoriji, AWMT-230 istovremeno šalje ON/OFF signal Kućanaklik prijemnicima.

Detaljnije >>
Internet Control Station ICS-2000
Internet Control Station ICS-2000 Centralna alarmna stanica koja predstavlja vezu između Vašeg smart telefona/tablet-a i Kućanaklik sistema u sklopu kojeg spadaju i alarmni senzori (vizuelno/zvučna sirena, PIR senzor, panik taster, magnetni kontakt za vrata i prozore). Povežite ga sa svojm kućnim ruterom/modemom i uz pomoć bespatne aplikacije upravljajte svojim električnim uređajima preko interneta ili WiFi-a i u svakom trenutku budite obavešteni o kretanjima ili provali kod svoje kuće..

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane