Home Automation Dimeri

Nazidni dimer AILD-250
Cena sa PDV-om: 4.872,00 din.
AILD-250 prekidač/dimer spada u grupu bežičnh prijemnika sa kojim je moguće dimovanje halogene, LED i CFL rasvete. Kontrola uređaja se vrši preko predajnika koji podržava automatski kodni sistem. Takođe se može upravljati preko Internet Control Station- a ( ICS-1000) i Home Control Station-a ( TPC-300)

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

AILD-250 je dimer koji kontroliše dimabilne LED, halogene i štedljive CFL sijalice i postavlja se na zid, plafon ili bilo koju drugu površinu. Maksimalna snaga rasvete koja može da se priključi na ovaj uređaj je 250W (zavisno od vrste rasvete). Može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojim kucanaklik predajnikom koji ima automatski sistem kodiranja, na primer TPC-300, ICS-1000 itd. Ovaj uređaj poseduje 6 memorijskih adresa što znači da do 6 različitih predajnika može da upravlja ovim uređajem.

Specifikacije

Model AILD-250
Sistem kodiranja Automatski
Opterećenje -Klasične električne sijalice i halogene 230V (Min. 20W - Max. 250W)
-Halogene sijalice 12V sa dimabilnim elektronskim transformatorom (Min. 20W - Max. 250W)
-Halogene sijalice 12V sa dimabilnim kalemskim transformatorom (Min. 40W - Max. 250W)
-Dimabilne CFL štedljive sijalice (Min. 3W - Max. 24W)
-Dimabilne LED sijalice (Min. 3W - Max. 24W)
Napajanje AC 220V/50Hz
Dimenzije 135 x 65 x 38 mm
Sadržaj pakovanje - AILD-250 Nazidni dimer
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (EN, DE, ES, PT, FR, GR, FI, HU, RU, AR)
   

 

Uputstvo

Nazidni dimer AILD-250 Veličina:(0.7 MB)

Kompatibilnost

Daljinski upravljač sa tajmer funkcijom ATMT-502
Kratak opis: ATMT-502 : 16 kanalni daljinski upravljač sa 12 programabilnih tajmer funkcija. Namenjen je upravljanju on/off prijemnika, dimera i roletni ( ASUN-650). Takođe radi sa prijemnicima koji poseduju ručni sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Telldus TellStick
Omogućava bežično upravljanje preko PC računara.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-102
AYCT-102: 16 kanalni daljinski upravljač sa grupnim tasterom. Namenjen je za upravljanjem on/off prijemnika, dimera i roletni (ASUN-650)

Detaljnije >>
Telldus TellStickNet
Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta.

Detaljnije >>
Telldus TellStickDuo
Omogućava bežično upravljanje preko PC računara/interneta.

Detaljnije >>
Dupli bežični zidni prekidač AWST-8802
AWST-8802 : Dvokanalni bežični zidni prekidač . Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični zidni prekidač AWST-8800
AWST-8800 : Bežični zidni prekidač sa programatorom za automatsko slanje OFF signala ( od 3 s do 10 minuta) Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-003
Povežite AWMT-003 sa postojećem zidnim prekidačem i montirajte ga u standardnu doznu ( bez potrebe za napajanjem od 220V). AWMT-003 se napaja preko baterija i bežično kontroliše Kućanaklik prijemnike preko zidnog prekidača koji se uklapa u dizajn vašeg enterijera.

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-230
AWMT-230 se povezuje sa postojećem zidnim prekidačem i napojnom mrežom ( 220V) i montira se u praznu doznu u zidu. Kada koristite zidni prekidač za uključivanje/isključivanje sijalice u prostoriji, AWMT-230 istovremeno šalje ON/OFF signal Kućanaklik prijemnicima.

Detaljnije >>
Internet Control Station ICS-2000
Internet Control Station ICS-2000 Centralna alarmna stanica koja predstavlja vezu između Vašeg smart telefona/tablet-a i Kućanaklik sistema u sklopu kojeg spadaju i alarmni senzori (vizuelno/zvučna sirena, PIR senzor, panik taster, magnetni kontakt za vrata i prozore). Povežite ga sa svojm kućnim ruterom/modemom i uz pomoć bespatne aplikacije upravljajte svojim električnim uređajima preko interneta ili WiFi-a i u svakom trenutku budite obavešteni o kretanjima ili provali kod svoje kuće..

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane