Home Automation Dimeri

Mini ugradni dimer za LED rasvetu ACM-LV24
Cena sa PDV-om: 5.415,00 din.
ACM-LV24 je mini ugradni dimer koji se montira između 12/24V treansformatora i rasvete. Namenjen je za LED rasvetu čije maksimalno opterećenje ne prelazi 75W osim ako je maksimalna snaga samog transformatora niža.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

Prijemnik ACM-LV24 je dimer čija je osnovna funkcija bežično dimovanje LED rasvete. Postavlja se između 12/24V treansformatora i LED rasvete što na ovaj način omogućava da se kontrolišu LED trake i ostale vrste LED rasvete od 12V što do sada nije bilo moguće. Dimovanje rasvete je moguće od 100 do 30%. Ovaj bežični prekidač se koristi u kombinaciji sa bilo kojim predajnikom koji poseduje automatski sistem kodiranja. Kontrola je moguća i sa Internet Control Station (ICS-2000), kao i Home Control Station (TPC-300).

Specifikacije

Model ACM-LV24
Sistem kodiranja Automatski
Broj kanala 6
Opterećenje Max. opterećenje 75W (osim ako je maksimalna snaga napajanja niža)
Napajanje Zahteva 12-24V DC LED transformator konstantnog napona (nije u skopu paketa)
Dimenzije 45 x 41 x 17 mm
Sadržaj pakovanje - ACM-LV24
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (EN, DE, ES, PT, FR, GR, FI, HU, RU, AR)
   

 

Uputstvo

Korisničko uputstvo ACM-LV24 Veličina:(0.5 MB)

Kompatibilnost

Daljinski upravljač sa tajmer funkcijom ATMT-502
Kratak opis: ATMT-502 : 16 kanalni daljinski upravljač sa 12 programabilnih tajmer funkcija. Namenjen je upravljanju on/off prijemnika, dimera i roletni ( ASUN-650). Takođe radi sa prijemnicima koji poseduju ručni sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-202
AYCT–202: Kontroliše do 5 grupa uređaja sa maksimalno 4 uređaja po grupi (maksimalno 20 uređaja). Upravlja svim povezanim uređajima istovremeno pomoću tastera za grupu. Pogodan za dimovanje jer ima posebne tastere za jače i slabije svetlo. Magnetni zidni nosač radi lakšeg odlaganja samog daljinskog upravljača. Dug vek baterije (dolazi u pakovanju sa baterijom). Domet do 30 metara.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-102
AYCT-102: 16 kanalni daljinski upravljač sa grupnim tasterom. Namenjen je za upravljanjem on/off prijemnika, dimera i roletni (ASUN-650)

Detaljnije >>
Dupli bežični zidni prekidač AWST-8802
AWST-8802 : Dvokanalni bežični zidni prekidač . Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični zidni prekidač AWST-8800
AWST-8800 : Bežični zidni prekidač sa programatorom za automatsko slanje OFF signala ( od 3 s do 10 minuta) Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Internet Control Station ICS-2000
Internet Control Station ICS-2000 Centralna alarmna stanica koja predstavlja vezu između Vašeg smart telefona/tablet-a i Kućanaklik sistema u sklopu kojeg spadaju i alarmni senzori (vizuelno/zvučna sirena, PIR senzor, panik taster, magnetni kontakt za vrata i prozore). Povežite ga sa svojm kućnim ruterom/modemom i uz pomoć bespatne aplikacije upravljajte svojim električnim uređajima preko interneta ili WiFi-a i u svakom trenutku budite obavešteni o kretanjima ili provali kod svoje kuće..

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane