Home Automation Dimeri

Mini-LED kontroler ACM-LV10
Cena sa PDV-om: 6.998,00 din.
Mini LED kontroler 0-10V za bežično dimovanje i uključivanje / isključivanje do 5 upravljačkih LED drajvera (0-10V DC). Može se kontrolisati različitim KućaNaKlik predajnicima.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

ACM-LV10 je uređaj a upravljanje od 1 do maksimalno 5 dimabilnih LED drajvera, kontrolni napon 0-10V. Bežično dimovanje sa do 6 KućaNaKlik od predajnika po vašem izboru. Kontrolišite do 5 LED drajvera. Može se koristiti za sve vrste dimobilnih LED sijalica od 0-10V. Može se lako povezati na ulaz 0-10V LED drajvera.

Specifikacije

Tip proizvoda  

•ACM - LV10

Linija proizvoda  

•Premium Line

Sadržaj pakovanja  

•Multi LED kontroler ACM - LV10

•Uputstvo za povezivanje

Dimenzije (VxŠxD)  

•46x40x16mm

Napajanje  

•12 - 24VDC (ne dolazi u pakovanju)

Vrsta proizvoda  

•Prijemnik

Radna frekvencija  

•433MHz(Početna linija)

 

Uputstvo

Uputstvo Veličina:(0.6 MB)

Kompatibilnost

Daljinski upravljač sa tajmer funkcijom ATMT-502
Kratak opis: ATMT-502 : 16 kanalni daljinski upravljač sa 12 programabilnih tajmer funkcija. Namenjen je upravljanju on/off prijemnika, dimera i roletni ( ASUN-650). Takođe radi sa prijemnicima koji poseduju ručni sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-202
AYCT–202: Kontroliše do 5 grupa uređaja sa maksimalno 4 uređaja po grupi (maksimalno 20 uređaja). Upravlja svim povezanim uređajima istovremeno pomoću tastera za grupu. Pogodan za dimovanje jer ima posebne tastere za jače i slabije svetlo. Magnetni zidni nosač radi lakšeg odlaganja samog daljinskog upravljača. Dug vek baterije (dolazi u pakovanju sa baterijom). Domet do 30 metara.

Detaljnije >>
Internet Control Station ICS-2000
Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta kao i lokalno preko Wi-Fi

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-102
AYCT-102: 16 kanalni daljinski upravljač sa grupnim tasterom. Namenjen je za upravljanjem on/off prijemnika, dimera i roletni (ASUN-650)

Detaljnije >>
Daljinski upravljač privezak ACCT-510
ACCT-510 je kompaktni daljinski upravljč koji se kači na ključeve kao privezak i služi za bežično upravljanje svetlom odnosno uređajima. Zaobljen je, kompaktnog oblika i odgovara za držanje u džepu, idealan je da se nosi kao privezak. Ima jedan taster za upravljanje uređajima/svetlima, kompatibilan je sa svim KućaNaKlik prijemnicima, kao što su utičnice prekidači, kontroleri za roletne i garažna vrata, sijalice itd. Dolazi u pakovanju sa baterijom. Ima domet kao i svi ostali KućaNaKlik predajnici 30m.

Detaljnije >>
Bežični senzor pokreta AWST-6000
AWST-6000: Bežićni senzor pokreta. Automatski aktivira Kućanaklik prijemnike pri detekciji pokreta. Napaja se preko baterija i može se postaviti na bilo koje željeno mestu u objektu.

Detaljnije >>
Dupli bežični zidni prekidač AWST-8802
AWST-8802 : Dvokanalni bežični zidni prekidač . Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični zidni prekidač AWST-8800
AWST-8800 : Bežični zidni prekidač sa programatorom za automatsko slanje OFF signala ( od 3 s do 10 minuta) Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Jednopolni ili dvopolni prekidač AWST-9000
Jednopolni i dvopolni zidni prekidač u jednom! AWST-9000 izgleda kao normalni zidni prekidač, ali ima prednost što su kontrolni tasteri zamenljivi. Na ovaj način odlučujete da li ćete koristiti AWST-9000 kao jednostruki ili kao dvostruki prekidač. Ovaj prekidač se takođe može postaviti bilo gde u kući, bez opterećenja oko žica ili visokog napona. Ovaj predajnik radi na (isporučenim) baterijama.

Detaljnije >>
Prekidač/dimer sa točkićem AWRT-1000
Prekidač - dimer bežični. Klacičan rotacioni dimer za lako dimovanje svetla okretanjem točkića ili klikom za uključivanje ili isklučivanje svetla. Kompaktan i moderan dizajn. Domet 30m.

Detaljnije >>
Bežični senzor jačine svetlostiABST-604
ABST-604 Vodootporni senzor jačine svetlosti sa programatorom za automatsko slanje OFF signala. Uključuje Kućanaklik prijemnike kada padne mrak i isključuje ih nakon programiranog vremena ( 2, 3, 4, 5, 6, 7, i 8 sati) ili kada svane. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji izvan ili unutar objekta.

Detaljnije >>
Pojačivač signala AEX-701
AEX-701 Vodootporni bežični pojačivač signala . Udvostručuje domet predajnika i podržava do 6 Kućanaklik prijemnika odjednom. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji izvan ili unutar objekta.

Detaljnije >>
Internet Control Station ICS-2000
Internet Control Station ICS-2000 Centralna alarmna stanica koja predstavlja vezu između Vašeg smart telefona/tablet-a i Kućanaklik sistema u sklopu kojeg spadaju i alarmni senzori (vizuelno/zvučna sirena, PIR senzor, panik taster, magnetni kontakt za vrata i prozore). Povežite ga sa svojm kućnim ruterom/modemom i uz pomoć bespatne aplikacije upravljajte svojim električnim uređajima preko interneta ili WiFi-a i u svakom trenutku budite obavešteni o kretanjima ili provali kod svoje kuće..

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane