Daljinski upravljač privezak ACCT-510

Daljinski upravljač privezak ACCT-510
Cena sa PDV-om: 3.866,00 din.
ACCT-510 je kompaktni daljinski upravljč koji se kači na ključeve kao privezak i služi za bežično upravljanje svetlom odnosno uređajima. Zaobljen je, kompaktnog oblika i odgovara za držanje u džepu, idealan je da se nosi kao privezak. Ima jedan taster za upravljanje uređajima/svetlima, kompatibilan je sa svim KućaNaKlik prijemnicima, kao što su utičnice prekidači, kontroleri za roletne i garažna vrata, sijalice itd. Dolazi u pakovanju sa baterijom. Ima domet kao i svi ostali KućaNaKlik predajnici 30m.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

Kompaktni ACCT-510 Daljinski Upravljač Privezak je idealan za nošenje gde god da idete. Sa ovim malim uređajem, možete da kontrolišete jedan ili više KućaNaKlik prijemnika kao što su svetla, kontroler roletni ili garažnih vrata i to sa jednim tasterom. Na primer kada noću kasno stignete kući možete da upalite baštensko svetlo i otvorite garažna vrata i to pritiskom na jedan taster.
Pored njegovog zaobljenog i kompaktnog oblika, ovaj privezak dolazi u pakovanju sa baterijom koja dugo traje i ima indikator za praznu bateriju. Kako daljinski upravljač privezak ima domet 30 metara, ovo je kompaktno rešenje za kuću i oko kuće.

Specifikacije

Model ACCT-510
Kontrola ON/OFF, jedan taster
Broj kanala 1
Domet U zatvorenom prostoru do 30 metara (u zavisnosti od lokaonih uslova)
Napajanje 1x 3V litijumska baterija (CR2450)
Dimenzije i Masa Visina: 53mm, Širina: 37mm, Masa: 20g
Sadržaj pakovanja - ACCT-510 Daljinski upravljač privezak
- 3V litijumska baterija (CR2450)
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (GB, CZ, S, HR, SLO, PL, R, FIN, N, DK, NL)
   

 

Uputstvo

Korisničko uputstvo Veličina:(72 KB)
Kratak opis Veličina:(0.5 MB)

Kompatibilnost

Bežična utičnica AC-1000
AC-1000 - Bežična utičnica (1000W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 1000 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica AC-3500
AC-3500 - Bežična utičnica (3500W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 3500 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica/dimer TSR-101
TSR-101 - Bežična utičnica/dimer (40-300 W) je namenjena za uključivanje/isključivanje/dimovanje osvetljenja snage od 40 W do 300 W. Može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica TSR-100
TSR-100 - Bežična utičnica (1000W) je namenjena za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 1000 W. Može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica (vodootporna) AGDR-300
AGDR-300 vodootporna bežična utičnica/dimer ( 300W) sa 6 memorijskih adresa .Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i dimovanje dvorišnog osveteljnja preko Kućanaklik predajnika.

Detaljnije >>
Bežična utičnica AC-300
AC-300 - Bežična utičnica/dimer sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja male snage (do 300W) ili dimovanje kućnog osvetljenja i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-230
AWMR-230 mini ugradni prekidač ( 230 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 230W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač/dimer AWMR-210
AWMR-210 mini ugradni prekidač/dimer ( 210 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje / dimovanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 210W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-300
Ovaj mini ugradni prekidač se jednostavno montira iza postojećeg prekidača (ostaje funkcionalan). Namenjen je za paljenje i gašenje sve vrste rasvete (štedljive, LED, CFL, halogene). Maksimalno opterećenje za štedljivu i LED rasvetu je do 120W dok je za CFL i halogenu do 300W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWS-3500S
Ovaj mini ugradni prekidač se ugrađuje iza bilo koje zidne utičnice, što omogućava kontrolu osvetljenja ili bilo kojeg električnog uređaja koji je priključen u zidnu utičnicu.

Detaljnije >>
Daljinska kontrola roletni, tendi i venecijanera ASUN-650
Prijemnik za bežično uključivanje/isključivanje električnih roletni, zavesa , venicijanera i tendi. Sadrži 6 memorijskih adresa i podržava elektro-motore od 230V, 12-24V.

Detaljnije >>
Univerzalni, ugradni dimer ACM-300
Sa ovim univerzalnim, ugradnim dimerom možete bežično dimovati različite vrste osveteljenja kao što je obična i halogena rasveta. Kontrola dimera se vrši preko predajnika koji podržava automatski kodni sistem. Takođe se može upravljati preko Internet Control Station- a ( ICS-1000 i ICS-2000) kao i Home Control Station-a ( TPC-300)

Detaljnije >>
Bežični prekidač AMU-500
AMU-500 je jedinstveni prijemnik koji poseduje predefinisane vremenske intervale (1, 10 sek. i 2 min) u okviru kojih kontroliše električne uređaje. Takodje ima mogućnost i manuelne kontrole. Moguća kontrola uređaja od 12/24/220V. Poseduje 6 memorijskih adresa i jednostavan je za montažu.

Detaljnije >>
Bežični prekidač/dimer za halogenu rasvetu HDR-105
HDR-105 prekidač/dimer spada u grupu bežičnh prijemnika sa kojim je moguće uključivanje/isključivanje/dimovanje halogene rasvete. Ovaj uređaj poseduje transformator koji konvertuje 230V u 12V za napajanje halogene rasvete. Maksimalna snaga sijalica koje mogu da se priključe na ovaj uređaj je 105W

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač ACM-2300 HC
Ovaj mini ugradni prekidač se jednostavno montira iza postojećeg prekidača (ostaje funkcionalan). Namenjen je za paljenje i gašenje sve vrste rasvete, kao i ostalih električnih uređaja. Maksimalno opterećenje uređaja je 2300W. Mogućnost automatskog gašenja uređaja nakog predefinisanog vremena (1m, 10m, 1h, 4h).

Detaljnije >>
Trostruki prekidač ON/OFF ACM-3500-3
ACM-3500-3 trostruki ON/OFF prekidač sa tri odvojena prijemnika za kontrolu tri različita električna uređaja . Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja ili elektirčnih uređaja

Detaljnije >>
Bežično zvono na baterije ACDB-6600C
Bežično zvono na baterije ACDB-6600C. Idealno zvono koje se može poneti sa sobom u baštu, terasu... Kompatibilnost sa više predajnika kako bi se proširila funkcionalnost.

Detaljnije >>
Bežično sijalično grlo AFR-60
AFR-60 sijalično grlo-prekidač za sijalicu ( E27, 100 W) sa 6 memorijskih lokacija. Dizajn je prilagođen standardnom sijaličnom grlu E27. AFR-060 je namenjen za uključivanje / isključivanje / kućnog svetla .

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane