Pametni zidni taster ACST-9900

Pametni zidni taster ACST-9900
Cena sa PDV-om: 4.305,00 din.
ACST-9900 je taster za bežično upravljanje lampama i uređajima ili aktiviranje prilagođenih radnji putem ICS-2000 Internet kontrolne stanice. Jedan taster za upravljanje više lampi i uređaja i obavljanje radnji jednim pritiskom. Može se postaviti bilo gde zahvaljujući kompaktnom i bežičnom dizajnu. Radi sa svim prijemnicima Start Line, LED svetlima i kontrolnom stanicom ICS-2000. Indikacija prazne baterije. Domet prenosa do 30 metara.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

ACST-9900 je elegantan i kompaktan taster za bežično upravljanje lampama i uređajima. 
Sa ovim kompaktnim tasterom - prečnika samo 52 mm - možete lako kontrolisati osvetljenje ili uređaje. Jednim pritiskom na taster možete uključiti svetlo ili uređaj, a dvaput ga ponovo isključiti. Zahvaljujući LED indikaciji, ivica tastera svetli zeleno ili crveno kada uključite ili isključite osvetljenje ili uređaje.
Postavite ga bilo gde.
Kompaktan i elegantan dizajn čini ACST-9900 korisnim u svakoj prostoriji. Zahvaljujući isporučenoj montažnoj traci, pametni taster se može pričvrstiti bilo gde u kući, ali je takođe savršeno pogodan za postavljanje na sto, na primer.
Beskrajne kombinacije
Povežite zidni taster sa bilo kojim prijemnikom Start Line, ALED LED lampom ili prekidačem za garažna vrata ili roletne. Ako kombinujete taster sa ICS-2000, možete koristiti pravila u aplikaciji za podešavanje radnji koje se izvode kada se taster pritisne, na primer kada jednom pritisnete akciju A ili dvaput pritisnete akciju B. Moguće je čak postaviti različite radnje po delu dana.
Ako imate ugrađeni LED dimer ACM-250 LD ili dimer utičnice ACC-250 LD, moguće je i prigušiti osvetljenje zadržanim pritiskom na taster.

Specifikacije

Naziv:   ACST-9900
Linija proizvoda:   Predajnik, 433MHz
Dimenzije:   Prečnik:52mm; Visina:12mm
Napajanje:   Baterija CR2450
Sadržaj pakovanja: 

 - Pametni zidni taster ACST-9900 sa baterijom

 - Materijal za montažu

 - Uputstvo

Domet:   30 metara

 

Uputstvo

Uputstvo Veličina:(1.7 MB)

Kompatibilnost

Bežična utičnica AC-1000
AC-1000 - Bežična utičnica (1000W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 1000 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica AC-3500
AC-3500 - Bežična utičnica (3500W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 3500 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica TSR-100
TSR-100 - Bežična utičnica (1000W) je namenjena za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 1000 W. Može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Razvodnik sa 4 bežične utičnice APCR-2300
APCR-2300R bežični razvodnik sa 6 memorijskih adresa na koji se može priključiti do 4 električna uređaja. Namenjen je za simultano uključivanje / isključivanje električnih uređaja preko Kućanaklik predajnika

Detaljnije >>
Trofazni bežični prekidač BTP-6
Trofazni bežični prekidač BTP-6 namenjen je za priključivanje potrošača kao što su termoakumulacione peći snage do 6KW, spada u grupu bežičnih prijemnika koji poseduje 6 memorijskih lokacija. Koristi se za uključivanje/isključivanje termoakumulacione peći davanjem bežičnih komandi pomoću uređaja iz programa KUĆANAKLIK. Ovakav rad kombinuje slanje bežičnih komandi na dva načina. Lokalno ili daljinski.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-230
AWMR-230 mini ugradni prekidač ( 230 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 230W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-300
Ovaj mini ugradni prekidač se jednostavno montira iza postojećeg prekidača (ostaje funkcionalan). Namenjen je za paljenje i gašenje sve vrste rasvete (štedljive, LED, CFL, halogene). Maksimalno opterećenje za štedljivu i LED rasvetu je do 120W dok je za CFL i halogenu do 300W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWS-3500S
Ovaj mini ugradni prekidač se ugrađuje iza bilo koje zidne utičnice, što omogućava kontrolu osvetljenja ili bilo kojeg električnog uređaja koji je priključen u zidnu utičnicu.

Detaljnije >>
Daljinska kontrola roletni, tendi i venecijanera ASUN-650
Prijemnik za bežično uključivanje/isključivanje električnih roletni, zavesa , venicijanera i tendi. Sadrži 6 memorijskih adresa i podržava elektro-motore od 230V, 12-24V.

Detaljnije >>
Ugradni prekidač ACM-2000
ACM-2000 je ugradni prekidač i spada u grupu bežičnih prijemnika na koji se mogu povezati 32 različitih predajnika. Koristi se za uključivanje/isključivanje osvetljenja i drugih električnih uređaja. Maksimalna snaga uređaja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 2000 W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač ACM-2300 HC
Ovaj mini ugradni prekidač se jednostavno montira iza postojećeg prekidača (ostaje funkcionalan). Namenjen je za paljenje i gašenje sve vrste rasvete, kao i ostalih električnih uređaja. Maksimalno opterećenje uređaja je 2300W. Mogućnost automatskog gašenja uređaja nakog predefinisanog vremena (1m, 10m, 1h, 4h).

Detaljnije >>
Ugradni prekidač ACM-3000H2
ACM-3000H2 je ugradni prekidač koji se koristi za bžično ukjučivanje i isključivanje 2 uređaja pomoću KućaNaKlik predajnika, ali je takođe moguće za uključivanje i isključivanje koristiti i već postojeće žičane prekidače. Takođe se može koristiti i kao naizmenični prekidač za stepenišno osvetljenje. Već postojeći prekidači ostaju u funkciji. Na njemu se mogu se povezati uređaji snage do 3000W.

Detaljnije >>
Trostruki prekidač ON/OFF ACM-3500-3
ACM-3500-3 trostruki ON/OFF prekidač sa tri odvojena prijemnika za kontrolu tri različita električna uređaja . Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja ili elektirčnih uređaja

Detaljnije >>
Bežično zvono na baterije ACDB-6600C
Bežično zvono na baterije ACDB-6600C. Idealno zvono koje se može poneti sa sobom u baštu, terasu... Kompatibilnost sa više predajnika kako bi se proširila funkcionalnost.

Detaljnije >>
Bežično sijalično grlo AFR-60
AFR-60 sijalično grlo-prekidač za sijalicu ( E27, 100 W) sa 6 memorijskih lokacija. Dizajn je prilagođen standardnom sijaličnom grlu E27. AFR-060 je namenjen za uključivanje / isključivanje / kućnog svetla .

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane