Ugradni prekidač ACM-2000

Ugradni prekidač ACM-2000
Cena sa PDV-om: 4.367,00 din.
ACM-2000 je ugradni prekidač i spada u grupu bežičnih prijemnika na koji se mogu povezati 32 različitih predajnika. Koristi se za uključivanje/isključivanje osvetljenja i drugih električnih uređaja. Maksimalna snaga uređaja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 2000 W.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

Koristite ACM-2000 za uključivanje/isključivanje osvetljenja  i  električnih uređaja snage do 2000W. Dizajniran je za laku instalaciju u standardnu doznu u zidu. Možete koristiti bilo koji Kućanaklik predajnik za kontrolu ACM-2000 prijemnika. Ima mogućnost povezivanja sa do 32 različitih predajnika koji mogu da upravljaju ovim uređajem. Ako želite da ga instalirate za spoljnju upotrebu, možete koristiti vodootporno spoljašnje kućište ( OWH-001)

Specifikacije

Model ACM-2000
Maksimalna dozvoljena snaga 2000W
Broj kanala 32
Napajanje AC 220V/50Hz
Dimenzije 48 x 48 x 25 mm
Sadržaj pakovanje - ACM-2000 Ugradni prekidač
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (EN, DE, ES, PT, FR, GR, FI, HU, RU, AR)

 

Uputstvo

Uputstvo Veličina:(0.7 MB)

Kompatibilnost

Daljinski upravljač sa tajmer funkcijom ATMT-502
Kratak opis: ATMT-502 : 16 kanalni daljinski upravljač sa 12 programabilnih tajmer funkcija. Namenjen je upravljanju on/off prijemnika, dimera i roletni ( ASUN-650). Takođe radi sa prijemnicima koji poseduju ručni sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-202
AYCT–202: Kontroliše do 5 grupa uređaja sa maksimalno 4 uređaja po grupi (maksimalno 20 uređaja). Upravlja svim povezanim uređajima istovremeno pomoću tastera za grupu. Pogodan za dimovanje jer ima posebne tastere za jače i slabije svetlo. Magnetni zidni nosač radi lakšeg odlaganja samog daljinskog upravljača. Dug vek baterije (dolazi u pakovanju sa baterijom). Domet do 30 metara.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-102
AYCT-102: 16 kanalni daljinski upravljač sa grupnim tasterom. Namenjen je za upravljanjem on/off prijemnika, dimera i roletni (ASUN-650)

Detaljnije >>
Univerzalni daljinski upravljač UCR-4285
Sa ovim daljinksim upravljačem iz Vaše omiljene fotelje ili toplog kreveta možete kontrolisati Vaše standardne aparate kao što su TV, DVD plejer, HiFI oprema ili satelitski prijemnik ali takođe možete upravljati i Kučanaklik prijemnicima.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač privezak ACCT-510
ACCT-510 je kompaktni daljinski upravljč koji se kači na ključeve kao privezak i služi za bežično upravljanje svetlom odnosno uređajima. Zaobljen je, kompaktnog oblika i odgovara za držanje u džepu, idealan je da se nosi kao privezak. Ima jedan taster za upravljanje uređajima/svetlima, kompatibilan je sa svim KućaNaKlik prijemnicima, kao što su utičnice prekidači, kontroleri za roletne i garažna vrata, sijalice itd. Dolazi u pakovanju sa baterijom. Ima domet kao i svi ostali KućaNaKlik predajnici 30m.

Detaljnije >>
Bežični senzor pokreta AWST-6000
AWST-6000: Bežićni senzor pokreta. Automatski aktivira Kućanaklik prijemnike pri detekciji pokreta. Napaja se preko baterija i može se postaviti na bilo koje željeno mestu u objektu.

Detaljnije >>
Bežični senzor za vrata i prozore AMST-606
AMST-606 : Bežični senzor za vrata i prozore automatski aktivira Kucanaklik prijemnike kada se vrata ili prozor otvori/zatvori. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na vratima ili prozoru.

Detaljnije >>
Dupli bežični zidni prekidač AWST-8802
AWST-8802 : Dvokanalni bežični zidni prekidač . Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični zidni prekidač AWST-8800
AWST-8800 : Bežični zidni prekidač sa programatorom za automatsko slanje OFF signala ( od 3 s do 10 minuta) Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični senzor pokreta (spoljašnji) APIR-2150
APIR-2150 spoljašnji detektor pokreta (IP64), automatski aktivira kucanaklik prijemnike nakon detekcije pokreta. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj lokaciji, bilo unutra ili spolja. Ovaj senzor pokreta je kompatibilan sa svim kucanaklik uređajima koji poseduju automatski sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Bežični senzor jačine svetlostiABST-604
ABST-604 Vodootporni senzor jačine svetlosti sa programatorom za automatsko slanje OFF signala. Uključuje Kućanaklik prijemnike kada padne mrak i isključuje ih nakon programiranog vremena ( 2, 3, 4, 5, 6, 7, i 8 sati) ili kada svane. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji izvan ili unutar objekta.

Detaljnije >>
Pojačivač signala AEX-701
AEX-701 Vodootporni bežični pojačivač signala . Udvostručuje domet predajnika i podržava do 6 Kućanaklik prijemnika odjednom. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji izvan ili unutar objekta.

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-003
Povežite AWMT-003 sa postojećem zidnim prekidačem i montirajte ga u standardnu doznu ( bez potrebe za napajanjem od 220V). AWMT-003 se napaja preko baterija i bežično kontroliše Kućanaklik prijemnike preko zidnog prekidača koji se uklapa u dizajn vašeg enterijera.

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-230
AWMT-230 se povezuje sa postojećem zidnim prekidačem i napojnom mrežom ( 220V) i montira se u praznu doznu u zidu. Kada koristite zidni prekidač za uključivanje/isključivanje sijalice u prostoriji, AWMT-230 istovremeno šalje ON/OFF signal Kućanaklik prijemnicima.

Detaljnije >>
Internet Control Station ICS-2000
Internet Control Station ICS-2000 Centralna alarmna stanica koja predstavlja vezu između Vašeg smart telefona/tablet-a i Kućanaklik sistema u sklopu kojeg spadaju i alarmni senzori (vizuelno/zvučna sirena, PIR senzor, panik taster, magnetni kontakt za vrata i prozore). Povežite ga sa svojm kućnim ruterom/modemom i uz pomoć bespatne aplikacije upravljajte svojim električnim uređajima preko interneta ili WiFi-a i u svakom trenutku budite obavešteni o kretanjima ili provali kod svoje kuće..

Detaljnije >>
Bežični senzor za vrata i prozore ACST-606
ACST-606 : Bežični senzor za vrata i prozore automatski aktivira Kucanaklik prijemnike kada se vrata ili prozor otvori/zatvori. Poseduje mogućnost obrnute aktivacije kucanaklik uređaja (uključivanja/isključivanja). Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na vratima ili prozoru.

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane