Prekidač/dimer sa točkićem AWRT-1000

Prekidač/dimer sa točkićem AWRT-1000
Cena sa PDV-om: 4.822,00 din.
Prekidač - dimer bežični. Klacičan rotacioni dimer za lako dimovanje svetla okretanjem točkića ili klikom za uključivanje ili isklučivanje svetla. Kompaktan i moderan dizajn. Domet 30m.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

Bežični rotacioni dimer/prekidač za lako prigušivanje svetla
Ključne karakteristike
• Pogodno zatamnjenje okretanjem točkića ili pritisnite za prebacivanje svetla
• Može se lako postaviti bilo gde unutar sobe sa duplim postoljem u pakovanju
• Kompaktan i moderan dizajn
• Dugo trajanje baterije (baterija je uključena)
• Indikator prazne baterije
• Opseg prenosa do 30 metara

Specifikacije

Sadržaj pakovanja  

  • Rotacioni dimer sa baterijom CR2032

  • Materijal za montažu

  • Uputstvo

Dimenzije  

  • 80mm x 80mm x 25mm

Masa proizvoda  

  • 60g

Kontrola  

  • Dimovanje svetla, kontinualno dimovanje

  • Uključivanje/isključivanje svetla

Kompatibilnost  

  • Start line

 

Uputstvo

Uputstvo Veličina:(1.6 MB)

Kompatibilnost

Bežična utičnica AC-1000
AC-1000 - Bežična utičnica (1000W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 1000 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica AC-3500
AC-3500 - Bežična utičnica (3500W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 3500 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica (vodootporna) AGDR-300
AGDR-300 vodootporna bežična utičnica/dimer ( 300W) sa 6 memorijskih adresa .Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i dimovanje dvorišnog osveteljnja preko Kućanaklik predajnika.

Detaljnije >>
Bežična utičnica AC-300
AC-300 - Bežična utičnica/dimer sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja male snage (do 300W) ili dimovanje kućnog osvetljenja i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežično sijalično grlo(dimer) AFR-100
AFR-100 sijalično grlo-prekidač za sijalicu ( E27, 100 W) sa 6 memorijskih lokacija. Dizajn je prilagođen standardnom sijaličnom grlu E27. AFR-100 je namenjen za uključivanje / isključivanje / dimovanje kućnog svetla .

Detaljnije >>
Trofazni bežični prekidač BTP-6
Trofazni bežični prekidač BTP-6 namenjen je za priključivanje potrošača kao što su termoakumulacione peći snage do 6KW, spada u grupu bežičnih prijemnika koji poseduje 6 memorijskih lokacija. Koristi se za uključivanje/isključivanje termoakumulacione peći davanjem bežičnih komandi pomoću uređaja iz programa KUĆANAKLIK. Ovakav rad kombinuje slanje bežičnih komandi na dva načina. Lokalno ili daljinski.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač/dimer AWMR-210
AWMR-210 mini ugradni prekidač/dimer ( 210 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje / dimovanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 210W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-230
AWMR-230 mini ugradni prekidač ( 230 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 230W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-300
Ovaj mini ugradni prekidač se jednostavno montira iza postojećeg prekidača (ostaje funkcionalan). Namenjen je za paljenje i gašenje sve vrste rasvete (štedljive, LED, CFL, halogene). Maksimalno opterećenje za štedljivu i LED rasvetu je do 120W dok je za CFL i halogenu do 300W.

Detaljnije >>
Mini ugradni multi dimer AWMD-250
Mini ugradni multi dimer AWMD-250 za dimovanje svih vrsta rasvete (dimabilna LED traka, dimabilna CFL rasveta...). Koristi se u kombinaciji sa predajnicima koji imaju automatski sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWS-3500S
Ovaj mini ugradni prekidač se ugrađuje iza bilo koje zidne utičnice, što omogućava kontrolu osvetljenja ili bilo kojeg električnog uređaja koji je priključen u zidnu utičnicu.

Detaljnije >>
Univerzalni, ugradni dimer ACM-300
Sa ovim univerzalnim, ugradnim dimerom možete bežično dimovati različite vrste osveteljenja kao što je obična i halogena rasveta. Kontrola dimera se vrši preko predajnika koji podržava automatski kodni sistem. Takođe se može upravljati preko Internet Control Station- a ( ICS-1000 i ICS-2000) kao i Home Control Station-a ( TPC-300)

Detaljnije >>
Daljinska kontrola roletni, tendi i venecijanera ASUN-650
Prijemnik za bežično uključivanje/isključivanje električnih roletni, zavesa , venicijanera i tendi. Sadrži 6 memorijskih adresa i podržava elektro-motore od 230V, 12-24V.

Detaljnije >>
Ugradni dimer za halogenu rasvetu ACM-250
ACM-250 je ugradni dimer namenjen isključivo za dimabilnu halogenu rasvetu (230V i 12V sa elektronskim transformatorom). Maksimalna snaga rasvete koja može da se priključi na ovaj uređaj je 250W. ACM-250 je moguće kontrolisati sa 6 različitih kucanaklik predajnika. Kontrola se vrši kako lokalno tako i preko interneta.

Detaljnije >>
Ugradni prekidač ACM-2000
ACM-2000 je ugradni prekidač i spada u grupu bežičnih prijemnika na koji se mogu povezati 32 različitih predajnika. Koristi se za uključivanje/isključivanje osvetljenja i drugih električnih uređaja. Maksimalna snaga uređaja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 2000 W.

Detaljnije >>
Nazidni dimer AILD-250
AILD-250 prekidač/dimer spada u grupu bežičnh prijemnika sa kojim je moguće dimovanje halogene, LED i CFL rasvete. Kontrola uređaja se vrši preko predajnika koji podržava automatski kodni sistem. Takođe se može upravljati preko Internet Control Station- a ( ICS-1000) i Home Control Station-a ( TPC-300)

Detaljnije >>
Mini ugradni dimer za LED rasvetu ACM-LV24
ACM-LV24 je mini ugradni dimer koji se montira između 12/24V treansformatora i rasvete. Namenjen je za LED rasvetu čije maksimalno opterećenje ne prelazi 75W osim ako je maksimalna snaga samog transformatora niža.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač ACM-2300 HC
Ovaj mini ugradni prekidač se jednostavno montira iza postojećeg prekidača (ostaje funkcionalan). Namenjen je za paljenje i gašenje sve vrste rasvete, kao i ostalih električnih uređaja. Maksimalno opterećenje uređaja je 2300W. Mogućnost automatskog gašenja uređaja nakog predefinisanog vremena (1m, 10m, 1h, 4h).

Detaljnije >>
Ugradni prekidač ACM-3000H2
ACM-3000H2 je ugradni prekidač koji se koristi za bžično ukjučivanje i isključivanje 2 uređaja pomoću KućaNaKlik predajnika, ali je takođe moguće za uključivanje i isključivanje koristiti i već postojeće žičane prekidače. Takođe se može koristiti i kao naizmenični prekidač za stepenišno osvetljenje. Već postojeći prekidači ostaju u funkciji. Na njemu se mogu se povezati uređaji snage do 3000W.

Detaljnije >>
Trostruki prekidač ON/OFF ACM-3500-3
ACM-3500-3 trostruki ON/OFF prekidač sa tri odvojena prijemnika za kontrolu tri različita električna uređaja . Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja ili elektirčnih uređaja

Detaljnije >>
Bežično sijalično grlo AFR-60
AFR-60 sijalično grlo-prekidač za sijalicu ( E27, 100 W) sa 6 memorijskih lokacija. Dizajn je prilagođen standardnom sijaličnom grlu E27. AFR-060 je namenjen za uključivanje / isključivanje / kućnog svetla .

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane